Wednesday, October 29, 2008

Nuivasti ympäri Suomen

Seuraavat eduskuntavaalit ovat 2011. Sitä ennen on hyvää aikaa järjestää kaksi maanlaajuista nuivakiertuetta. Kesällä 2009 pienempi harjoitusrundi (joka alkaa jo toukokuussa, jos EU-vaaleissa (4.-7.6.2009) on nuivia ehdokkaita ja kesällä 2010 sitten suuri ja valtaisa Nuivasti ympäri Suomen 2010 -älämölö.

Idea on tämä: pari tyyppiä kiertää ympäri Suomen eri kulkuvälineillä (jalan, pyörällä, rullasuksilla, potkukelkalla, veneellä, auton perässä jaloista vedettynä, zetorilla, Kirsin hepalla...) ja käy tapaamassa nuivia ehdokkaita eri paikkakunnilla. Siinä sitten järjestetään erilaisia suomalaishenkisiä tempauksia, kuten perseentervausta, muurahaispesässä istumista, suojalkapalloa, koskenlaskua, kaskenpolttoa, sameissa vesissä kalastelua, talvisotaa, poronpurentaa, puukon taontaa, nauriiden hautaamista, kilpakosintaa, kansantanhuja, pärekattotalkoita ja saappaanheittoa. Yhdessä ehdokkaiden kanssa tai erikseen. Vapaaehtoiset nuivistit ympäri Suomen voivat liittyä reissaajien mukaan tietyille matkaosuuksille. (Kuka muistaa vielä kansanhiihdot ja maaottelumarssit.) Tunnelmat raportoidaan netissä teknisten mahdollisuuksien mukaan (juutuubia, blogi).

Sarjan ylivoimaisesti suosituin jakso tulee olemaan pohojalainen kilpakosinta, jossa kymmenen helvetin isoa netsiä tuodaan Zetorin lavalla yhden Kirsin pihaan Ylistarossa. (Mutta älkää kertoko tästä Kirsille vielä, tän on tarkoitus olla yllätys.) Sen jälkeen seuraa normaali kilpakosinta ja kylätappelu. Jos joku sattuu saamaan, niin ne yhdeksän muuta solmivat sen aidanvittakseksi, jonka kuivumista seurataan koko kesän ajan livewebcamilla.

Toiseksi juontajaksi ilmoittautuu täten reino. Nyt etsitään muita vapaaehtoisia:
- nuivia eduskuntavaaliehdokkaita
- kuvausryhmää/ryhmiä eri paikkakunnille ja matkan varrelle
- vierailukohteita ja aktiviteettien järjestäjiä

Eli jos sinulla on AV-alan osaamista niin ilmoittaudu. Kerro jos tiedät hyviä kesätapahtumia, joissa kannattaisi vierailla. Jos sinulla on piilopirtti, joka sopii savusaunontaan ja sameissa vesissä kalasteluun, niin ota yhteyttä. Kaikki ideat ovat tervetulleita.

9 comments:

Anonymous said...

Pelottavan hyvä idea! Oikein toteutettuna tästä voisi kehkeytyä vaikka netti-ilmiö youtubeen. Edellyttäen, että suunnitteluun käytetään vähän vaivaa ja mukana on nuivia media-alan taitajia.

Kekke said...

Ei saatana. :DD

Turku ilmoittautuu alustavasti vierailu- ja majapaikaksi. Ehdokkaaksi rupeamisesta en tiedä mutta pari isoa netsiä mahtuu kyllä tuohon yksiön lattialle ja jos porukkaan on uhkarohkeuttaan jostain NAINEN saatu, sille annetaan sänky.

reino said...

Ilmoittautukaas ny joku kameramieheksi tai -naiseksi, niin otetaan ekat jaksot purkkiin jo ennen lumia! ;)

Mulla käsikirjoituskone raksuttaa pakkotahtia: kymmenen ekaa jaksoa ja kantavat teemat ja vitsit on jo kehitelty. Nyt puuttuu enää ykkösjuontaja, koominen sidekick, se nätti naisjuontaja ja sata pulloa jaloviinaa.

Mutta en viitti sen tarkemmin spoilata jaksojen sisältöä tässä.

Ilmoittautukaa!1

Anonymous said...

Kiitos mielenkiintoinen blogi

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Anonymous said...

Dеt ѵar au-mer-au-mer-au-mеr-au-mer, og til ѕlutt vаr
hele hånda innі. Lеver du kansκje i et ѕtаtisκ paгforhold og drømmer om vill
оg uhemmеt sex. Τänk dig hur sρännandе ԁеt är att träffa en kvinna för första gången
oсh läгa känna vаrandra lite först på еn
trevlig restaurang еller bаr oсh sеnaгe ta іn på
ett bеkvämt hοtell eller hemma där ni kan gå
vіdаre och lärа kännа varаndra уtterligare genom att utforskа varаndras naκna kropρar.
My web page ... gratis dating norge

Anonymous said...

Teit joitakin hyviä kohtia siellä. Tein haun aiheeseen ja löytänyt useimmat ihmiset ovat samaa mieltä.

Anonymous said...

is therе a сοst οf this green smoκe cіgarеtteѕ
and daily maintaіnce cost furthermoгe.....

My website: green smoke e Cig

Anonymous said...

Hey there! This іѕ κіnd of off topic but I nеed some advice from an establіshed blog.
Is it ԁifficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking аbоut
ѕetting up my oωn but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Thanks

my homepage: mouse click the up coming webpage